Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Verzendmethoden
Zodra wij uw betaling ontvangen, zullen wij de hele wereld binnen 2-3 dagen voor de levering van uw goederen aangenomen door EMS, uw verzendadres de vracht wordt verwacht in 5-7 werkdagen naar links komen.

Teruggave beleid
We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons, die, als het pakket niet alle accessoires en onderdelen werd verscheept, de kosten van de accessoires en onderdelen van de totale prijs van het product zal worden afgetrokken en kan alleen warrant hebben een gedeeltelijke terugbetaling, als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling tot", de verzendkosten van het gehele zijn prijs van het product zal worden afgetrokken.

Retourbeleid
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product via de website gekocht en het is binnen 30 dagen na de datum van ontvangst. Contacteer ons alsjeblieft.

Navigatie
De opgegeven prijzen zijn exclusief porto en verpakkingskosten. Deze worden automatisch berekend in het bestelproces. Afzonderlijk aangegeven op punten die per transporteur worden geleverd door hun grote omvang en gewicht (verzending items) wordt gebracht een verzendkosten. Heffingen en belastingen voor leveringen zijn voor rekening van de koper en niet inbegrepen in de aankoopprijs of de verzendkosten.

Annulering van de bestelling
Als u uw bestelling te annuleren, moet u contact opnemen met onze online klantenservice of direct mail ons. De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-3 dagen na de bestelling. Verzenden Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met onze terugkeer beleid.